De Machinesfabriek van de Dongguanbai -bai-tong Hardware

 

Deskundige in Oppervlakte het Eindigen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Bai-tong Hardware Machinery Factory

De machine is gemakkelijk voor onderhoud, hoge prestaties, bovendien, de prijs is betaalbaar.

—— Loodje van Duitsland

De samenwerking van Nice, waarderen wij hun geduld, en hard het werken.

—— Alex van Rusland

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Bai-tong Hardware Machinery Factory

1 2 3 4
Dongguan Bai-tong Hardware Machinery Factory Dongguan Bai-tong Hardware Machinery Factory Dongguan Bai-tong Hardware Machinery Factory Dongguan Bai-tong Hardware Machinery Factory

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Bai-Tong
Aantal werknemers : 350~380
Jaarlijkse omzet : 15000000.00-18000000.00
Opgericht Jaar : 1993
Export pct : 60% - 70%

De de Machinesfabriek van de Dongguanbai -bai-tong Hardware is bezig geweest met de ontwikkeling van oppervlaktebehandelingstechnologieën en materiaal. Na bijna een decennium van inspanningen en toewijding, Baitong-hebben de mensen een uitvoerige waaier van oppervlaktebehandelingsmateriaal ontwikkeld om aan verschillende behoeften van gebruikers te voldoen, de de industrieleiding te bereiken, en de certificatie van IS09001 over te gaan: 2000 Kwaliteitsbeheersysteem.


Het de oppervlaktebehandelingsmateriaal van „Baitong“, een totaal van honderd soorten, omvat droge/natte zandstralenapparaten, schot het vernietigen materiaal, poetsmiddelen, oppoetsend materiaal, met een laag bedekkend materiaal, het milieuvriendelijke materiaal van de stofverwijdering, enz.


Baitong heeft opeenvolgend het materiaal van het steunzandstralen en oppervlaktebehandelings de technische diensten voor bekende grote ondernemingen en nationale zeer belangrijke ondernemingen, b.v. de Sportuitrustingco. van Zhongshan Guangsheng, Ltd, het Ambachtsfabriek van Taiwan Yuci, uni-Voorzitter Groep de Fabriek van Shenzhen Changying, Foxconn Technology Group, Nationale Kern het Bedrijfsnr 202 Fabriek van China, het Universitaire Instituut van Xi'an Jiaotong van Fysica en Apparaten, de het Bevrijdingslegernr 5719 Fabriek van de Mensen, Elektrisch Co. van Sichuan Changhong, Ltd, Chengdu-Vliegtuigenfabriek 132, de Luchtvaartlijnen van Xi'an Xiwei, Hainan Airlines, China Southern Airlines, Hoofdijzer en Staalbedrijf, FAW-Groep, Dongfeng-Motorgroep, de Groep van Shanghai General Motors, Japans SMC, Guangzhou Honda, Guangzhou Toyota, Chongqing verleend Co. van de Wangjiangindustrie, Ltd. Baitong is altijd goed toegejuicht. Hier, met dankbaarheid, zouden wij onze dank aan hen willen uitbreiden en ons beste voor hun welvaart doen.


De takken zijn opeenvolgend opstelling in Peking, Shanghai, Suzhou, Ningbo, Shenyang, Chongqing, Chengdu, Jinan, Quanzhou, Zhongshan, Xi'an, Nanhai en Wuhan geweest om klanten, verhogingsmarktaandelen beter te dienen, en de strategie „Kwaliteit, de Dienst, Reputatie, Innovatie, Merk“ te verbeteren.

Contactgegevens
Dongguan Bai-tong Hardware Machinery Factory

Contactpersoon: Mr. Michael Lu

Tel.: 86-769-22259980

Fax: 86-769-22603703

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)